T: 0592-412562 | E: info@snijdersinterieur.nl

Woontrend: Het bed als stijl-item

Dit najaar mag het bed gezien worden! Het is niet meer alleen een plek om te slapen, het is ook een stijlitem geworden. De boxspring is favoriet en wij verwachten dat dit nog wel even zo blijft. Boxsprings zijn steeds vaker verkrijgbaar in afwijkende vormen, met bijzondere stoffen en extra eigenschappen. Kies bijvoorbeeld voor een basic boxspring, maar kies eens een echte trendkleur en combineer dit met een bijpassend dekbedovertrek, sierkussens en een opvallende sprei.

De 8 belangrijkste tips voor optimaal slaapcomfort

1. Het matras

Kies een matras dat bij jou past. Je gewicht is daarbij van belang, maar ook je slaapgewoontes (rug of zijslaper). Verder kunnen persoonlijke prioriteiten ook van belang zijn. Denk hierbij aan transpiratie en snel warm worden of juist het erg koud hebben in bed. 

 Nordic Sfeer boxspring woontrends 2020

2. Het hoofdkussen

Het kiezen van een passend hoofdkussen is erg belangrijk. Het kussen moet zowel bij jou als bij het bed matchen. Probeer daarom een kussen altijd in de winkel uit! Wij hebben voor alle type kussens altijd een proefkussen voor klaar liggen. Ga je voor stevig-donzig-zacht of natuurlijk of synthetisch allemaal vragen waarop wij u kunnen adviseren.

bed 1 

3. Ventilatie van de slaapkamer

Zorg voor een goede ventilatie van zowel de ruimte als de producten. keer je matras met enige regelmaat om (minimaal 4x per jaar) lucht ook je bedtextiel (hang het op een mooie winderige dag eens buiten).

bed 2

4. Lichtinval in de slaapkamer

Verduister je ramen: gebruik verduisterden gordijnen of een bijvoorbeeldraamdecoratie. Als je het écht donker is in de slaapkamer kom je eerder en beter tot rust.

 bed 3

5. Lezen en/of tv kijken

Hou je van lezen of tv kijken in bed? Maak dan de overweging om een verstelbare bodem of boxspring aan te schaffen. Een verstelbare bedbodem vergroot het comfort van lezen, tv kijken ontbijten, op bed enorm!

 Woontrend: bed

6. Last van koude voeten?

Een eenvoudige oplossing kan al in de vorm van een vloerkleed of tapijt. Dit zorgt voor een aangenaam in en uitstap moment.

 

7. Slimme nachtverlicting

Mocht je er 's nachts eens uit moeten voor bijvoorbeeld een toiletbezoek, biedt een private light verlichtingssysteem veel voordelen. Dit is een systeem dat onder het bed wordt gemonteerd. Wanneer je 's nachts uit bed gaat zal dit systeem aan gaan op het moment dat je voeten uit bed komen. Ook een bedlampje aan de muur of op 't nachtkastje is handig en ook nog eens sfeervol en functioneel.

 

8. Decoratief

De slaapkamer moet je een relax gevoel bezorgen. Daarbij kunnen decoratie en aankleding daadwerkelijk bijdragen. Aan de wand een mooi schilderij of poster geeft de slaapkamer een warm gevoel.

Openingstijden

ma.  gesloten    
di. wo. vr. 09.00 uur - 18.00 uur
do. 09.00 uur - 20.00 uur
za. 09.00 uur - 17.00 uur

 

ivm coronamaatregel even eerst
bellen voor overleg.  voor ophalen en bezorgen goederen.

 

Contactgegevens

Snijder's Interieur

Hoofdweg 87-88
9422 AL Smilde | Drenthe
T: 0592-412562 | 
E: info@snijdersinterieur.nl
btwnr. NL805154589B01