T: 0592-412562 | E: info@snijdersinterieur.nl

Woontrend: Groen op groen

De groene trend is al even gaande, maar gaat dit najaar naar een intenser level.

De kleurtrend voeren we volledig door in het interieur door verschillende diepe groentinten toon op toon toe te passen. Hierdoor vormt alles een mooi geheel, krijgt het interieur meer diepgang én oogt het gedurfd. Wees dus niet bang om meerdere natuurprints en groen met groen te combineren. Kies daarbij voor ronde vormen en luxe materialen, zoals groen fluweel, messing en marmer.

Snijders interieur Smilde

Hoe gebruik je de kleur groen in huis?

Het bewuster omgaan met onze omgeving lijkt effect te hebben op de inrichting van ons huis. De natuur in huis halen is hipper dan ooit. Een harmonie tussen de mens en zijn natuurlijke omgeving. Eenvoud en rust vertalen zich naar de kleurtinten die rechtstreeks aan de natuur ontleent worden. 

Kies groen als statement

Je hoeft niet meteen de hele muur groen te verven. Maar juist een bank, fauteuil of diverse accesoires maken al het verschil. Houd de basis rustig voor een goede balans. 

Snijders interieur Smilde

Contrast

Juist met de kleur groen kun je lekker combineren in het huis. Een groene muur in combinatie met een opvallende cognackleurige bank en een zwarte kast werken contrasterend. Mooie grote groene planten vormen hierin een schitterende aanvulling. Houd het geheel rustig door in de eethoek vooral grijs- en wittinten te kiezen. 

Openingstijden

ma.  gesloten    
di. wo. vr. 09.00 uur - 18.00 uur
do. 09.00 uur - 20.00 uur
za. 09.00 uur - 17.00 uur

 

ivm coronamaatregel even eerst
bellen voor overleg.  voor ophalen en bezorgen goederen.

 

Contactgegevens

Snijder's Interieur

Hoofdweg 87-88
9422 AL Smilde | Drenthe
T: 0592-412562 | 
E: info@snijdersinterieur.nl
btwnr. NL805154589B01