T: 0592-412562 | E: info@snijdersinterieur.nl

Dromen

Het is halverwege februari en we zijn op weg naar de meubelbeurs. Deze beurs is twee keer in het jaar, maar dit bezoek geeft een speciaal gevoel. Snijder’s Interieur bestaat 1 mei 80 jaar en stiekem zijn wij er al lang over aan het dromen hoe wij dit jubileum samen met u kunnen vieren.
 
"Een feestje voor u en voor ons een mijlpaal waar wij trots op zijn"
 
Voor dit jubileum moet de winkel helemaal ingericht zijn met de nieuwste kleuren en nieuwste items. Niet alleen de inkoop gaat naar wens maar ook de advertenties en afspraken met de kranten zijn gemaakt. Maar dan komt op 15 maart de premier op tv met de mededeling dat het virus om zich heen grijpt en dat er vergaande maatregelen moeten worden genomen.
 
Snijders interieur Smilde
 
Op dit moment dromen wij niet meer van ons jubileum, maar kunnen wij alleen maar wensen dat u en iedereen om ons heen gezond blijft. De advertenties en andere afspraken worden geannuleerd en wij gaan kijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u op een veilige manier een kijkje in onze winkel kunt nemen. Na een paar weken komt Nederland weer in beweging en wij dromen dat het weer een beetje als vanouds gaat worden.
 
"Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek aan de winkel te brengen dan komen wij graag bij u thuis om de woondromen te bespreken"
 
Veel dingen zijn veranderd maar de service en kwaliteit blijft zoals u al 80 jaar van ons gewend bent. Daarbij blijven wij toch stiekem dromen dat wij ons jubileum met jullie allemaal kunnen vieren. Op dit moment droomt u misschien toch over een vakantie of over een nieuw interieur als op vakantie gaan nu even niet lukt. Wij wensen jullie voor nu nog een fijne zomer en blijf ons volgen, want wij blijven dromen om ons jubileum toch nog met jullie te vieren. Na de zomer worden uw woondromen en onze dromen misschien wel werkelijkheid.
 
Vriendelijke groet Janny Snijder, Snijder ’s Interieur
 
Snijders interieur Smilde

Openingstijden

ma.  gesloten    
di. wo. vr. 09.00 uur - 18.00 uur
do. 09.00 uur - 20.00 uur
za. 09.00 uur - 17.00 uur

 

ivm coronamaatregel even eerst
bellen voor overleg.  voor ophalen en bezorgen goederen.

 

Contactgegevens

Snijder's Interieur

Hoofdweg 87-88
9422 AL Smilde | Drenthe
T: 0592-412562 | 
E: info@snijdersinterieur.nl
btwnr. NL805154589B01